sss

TEVÉKENYSÉG

REFERENCIÁK

KAPCSOLAT

 

ENGLISH

Tisztelt Látogató!

Cégünket 2008 februárjában alapítottuk. Szakmai tapasztalataink alapján elsősorban közép - és kisfeszültségű villamosenergia elosztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával foglalkozunk.

2010 tavaszán elkészült a 32 kV-os, egyfázisú mérőkocsink, mely alkalmas közép - és kisfeszültségű kábelhiba keresésre, a kábelhiba pontos behatárolására, kábel - és egyéb fémes anyagú, földalatti nyomvonalas közművek felderítésére. A kábelhiba mérést követően a kábelszerelés / földkábel javítás minőségét nagy gyakorlattal rendelkező szerelőink garantálják. A földkábel javítás utáni diagnosztikai mérések elvégzését, kiértékelését a kábeldiagnosztikában tapasztalt mérnökeink végzik.

Kábelhiba mérést Magyarországon főleg az áramszolgáltatók végeznek a saját szolgáltatói területükön. Cégünk szeretné az áramszolgáltatói területeken kívül eső megrendelőket megcélozni egy olyan komplex szolgáltatással, mely tartalmazza az esetleges kábelhiba behatárolást, a kábelszerelés teljes folyamatát és a kábelhibák megelőzését szolgáló diagnosztikai méréseket is.

Jellemzően ipari területeken jelentős üzemzavari kieséseket okozhatnak a kábelhibák. Ezeknek az üzemzavaroknak a száma megfelelő kábeldiagnosztikai vizsgálatok elvégzésével jelentős mértékben csökkenthető, így az üzemzavarból eredő károk is. Cégünk az ilyen jellegű üzemzavarok elkerülésére, illetve megelőzésére a mai technika legkorszerűbb kábeldiagnosztikai eszközével az OWTS-sel (Oscillating Wave Test System) képes meghatározni a részleges kisülések pontos helyét és nagyságát, valamint meghatározni a kockázati tényezőket. A méréskiértékelés után javaslatot tudunk adni a kábelhiba kijavításának módjára, a hibás szerelvények vizsgálata után rá tudunk mutatni az esetleges kábelszerelés, vagy technológiai hibákra.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését a KAPCSOLAT menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket.

Tisztelettel,
Palczer Zsolt ügyvezető