Közép -és kisfeszültségű kábelszerelés

Közép -és kisfeszültségű kábelszerelésCégünk vállalja közép (KÖF) -és kisfeszültségű (KIF) kábelvégelzárók szerelését és toldások elkészítését a Megrendelő által preferált gyártó szerelvényeivel, legyen az melegzsugor, hidegzsugor, hibrid vagy “feltolós” szerelvény. Szükség esetén segítséget tudunk nyújtani a megfelelő szerelvény kiválasztásában és beszerzésében is versenyképes áron.

Mi a Tyco termékeit preferáljuk, mivel a termékportfoliójuk a Megrendelői igényeket majd 100%-ban lefedik és hosszúéves tapasztalataink is azt mutatják, hogy szakszerű installáció esetén a termékeik rendkívül időtállók.

Előnyös lehet a Megrendelő számára, hogy a kábelszerelés befejezéseként el tudjuk végezni a hatályos MSZ13207: 2020 által előírt vizsgálatokat (szigetelési ellenállás mérés, burkolat vizsgálat, feszültségpróba 40kV-ig, részkisülés vizsgálat), melyről a vizsgálat végeztével az áramszolgáltatók által elfogadott jegyzőkönyvet állítunk ki.
Ha bármilyen kérdése merült fel a szolgáltatásainkkal Kapcsolat menüpontban, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

Közép -és kisfeszültségű kábelszerelés