Cégünket 2008 februárjában alapítottuk. Szakmai tapasztalataink alapján elsősorban  ipari közép (KÖF) – és kisfeszültségű (KIF) villamosenergia elosztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával, valamint ezen rendszerek diagnosztikai vizsgálatával foglalkozunk.

Tevékenységi köreinket folyamatosan igazítjuk a piaci igényekhez, de továbbra is a minőséget tekintjük fontosnak a mennyiséghez képest!

Kezdetektől fogva ott vagyunk azon kevés cég között Magyarországon – az áramszolgáltató cégeket leszámítva -, akinek saját kábelhiba kereső és kábeldiagnosztikai rendszere van. Büszkén mondhatjuk, hogy szakmai tapasztalatainkkal és eszközállományunk segítségével szinte bármilyen kábelhiba kereséssel vagy diagnosztikával kapcsolatos feladattal meg tudunk birkózni.

Évek óta egyre több megrendelést kapunk megújuló energiát előállító erőművek létesítésével, karbantartásával kapcsolatban. Ezek főleg középfeszültségű kapcsolóberendezések, transzformátorállomások telepítési és beüzemelési munkáit jelentik, de az idei évtől vállaljuk naperőművek drónnal végzett hőkamerás vizsgálatát, továbbá keressük a lehetőséget drónnal végezhető, egyéb speciális feladatok végzésére is!

A cégünk alapítását megelőzően – Magyarország egyik meghatározó nagyvállalatánál -, illetve a cégalapítást követő néhány évben is jellemzően közép -és kisfeszültségű rendszerek tervezésével és karbantartásával foglalkoztunk, ahol volt lehetőségünk a piacon megtalálható védelmi készülékek (SIEMENS, PROTECTA, ABB, Schneider Electric) és egyéb – különböző gyártmányú, típusú – kapcsolóberendezések, transzformátorok és egyéb villamos berendezések elmélyült megismerésére. Ezt a tudásunkat azóta is folyamatosan fejlesztjük, jó kapcsolatot ápolunk a gyártókkal és beszállítókkal, ezáltal megrendelőink igényeit gyorsan átlátjuk és nagy biztonsággal a legoptimálisabb ajánlatot tudjuk elkészíteni részükre új beruházások, vagy rekonstrukciók esetén!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a KAPCSOLAT menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket.